ویزای ایتالیا

تعداد بازدید : 1060
بروزرسانی : 1397/10/19
تاریخ انقضا : 1400/12/16
شهر(ها) : رم ,
کشور(ها) : ایتالیا ,

ویزای ایتالیا

 
سفر به اروپا اکثر اوقات از اولویت های گردشگران حرفه ای دنیا بوده است. زیبایی های طبیعی، آب و هوای خوب، سطح رفاه بالای ساکنان، مراکز تفریحی زیاد و... انگیزه های سفر به این دیار را زیاد کرده است
ایتالیا یکی از کشورهای اروپاست که به علت سواحل طولانی با دریای مدیترانه دارای تفریحات ساحلی بی شماری است و همچنین مکان های تاریخی و دیدنی زیادی را هم در خود جای داده که همین نکات سبب سفر میلیون ها گردشگر از سراسر دنیا به این کشور می شود. برای سفر به کشورهای اروپایی پس از تصمیم گیری و تامین بودجه، آشنایی با روش های گرفتن ویزا و سفارتخانه ی کشور مقصد از مهم ترین کارهایی است که باید انجام دهید
به منظور سهولت مراحل کار شما برای سفر به ایتالیا در این مطلب قصد داریم اطلاعاتی مفید درباره ی سفارتخانه ی ایتالیا و امور جاری آن را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم
اگر علاقمند هستید بیشتر با دیدنی های کشور ایتالیا آشنا شوید با ما همراه باشید
برج پیزا ایتالیا | باشکوه ترین برج کج اروپا
تجربه‌ راه رفتن روی آب | اسکله شناور ایتالیا
فواره تروی ، ایتالیا | آب نمایی افسانه ای
ایتالیا
سفارتخانه ایتالیا در تهران
در حال حاضر روابط ایران و ایتالیا مسالمت آمیز است و رئیس جمهور فعلی ایران آقای روحانی در بهمن ماه سال ۱۳۹۴به ایتالیا سفر کرد و با رؤسای این کشور دیدار نمود و در این دیدار تفاهم نامه های زیادی برای برقراری بهتر روابط میان این دو کشور به امضا رسید
بنابراین سفارتخانه ی این کشور در ایران به خوبی در حال فعالیت است. در این قسمت بیشتر با این سفارتخانه آشنا می شویم
فعالیت ها: انجام امور ویزا (درخواست و پاسخ درخواست)، ارائه وقت برای روادید، پاسپورت و خدمات پاسپورت، امور تجاری، ارتباط با کنسولگری (دفتر نمایندگان دیپلماتیک یک کشور در کشوری دیگر)
 
برای سفر به ایتالیا باید ویزای شینگن داشته باشید. شینگن معاهده ی است که طبق آن ساکنان ۲۶کشور می توانند بدون ویزا به یکدیگر سفر کنند. که ایران جزء این ۲۶کشور نیست بنابراین ایرانیان عزیزی که قصد سفر به ایتالیا را دارند باید ویزای شینگن تهیه نمایند
شینگن ۴نوع دارد که بنابر نوع سفر فرد به او داده می شود، این چهار نوع عبارت اند از
    A ویزای ترانزیت
    B ویزای عبور
    C ویزای توریستی
    D ویزای تاجران و بازرگانان
اطلاعات ضروری درباره ایتالیا
پیش از سفر به هر کشوری خوب است برخی اطلاعات مهم را درباره ی آن مکان بدانید تا در مسافرتتان با مشکلی مواجه نشوید و سفر بهتری داشته باشید. در این قسمت قصد داریم کمی بیشتر با ایتالیا و نکاتی که ممکن است در سفر به این کشور ما را یاری کند آشنا شویم
 
ایرانیان بیشتر برای ویزای نوعC اقدام می کنند. برای اخذ ویزای شینگن باید از سفارتخانه وقت بگیرید که این کار به صورت حضوری یا فرستادن ایمیل به سفارتخانه ممکن است. در نظر داشته باشید که امکان دارد حدود ۲ماه گرفتن ویزای شما طول بکشد بنابراین باید زودتر از تاریخ سفرتان اقدام نمایید. تنها در مواقعی که مورد اورژانسی مثل مشکل پزشکی داشته باشید، شاید وقت سریع تری به شما داده شود. پس از تعیین وقت باید به سفارتخانه مراجعه کرده و مدارکتان را ارائه دهید تا در صورت نبود مشکل به شما ویزا داده شود
لازم به ذکر است که اگر ویزای شینگن را بگیرید و از همان کشور وارد محدوده ی شینگن شوید، می توانید به همه ی کشورهای عضو وارد شوید، برای مثال اگر از سفارتخانه آلمان شینگن گرفتید باید از آلمان هم وارد محدوده ی شینگن شوید اما پس از آن می توانید از آلمان به دیگر کشورهای عضو شینگن سفر کنید، زیرا کنترل مرزی در بین کشورهای عضو شینگن وجود ندارد، بنابراین متوجه شدیم که برای ورود به ایتالیا باید ویزای شینگن داشته باشید. در ادامه چگونگی گرفتن ویزای این کشور را باهم مرور می کنیم
اولین قدم برای گرفتن شینگن پر کردن فرم درخواست شینگن است که با کلیک روی لینک زیر می توانید ین فرم را تهیه نمایید
فرم درخواست ویزای شینگن
ویزا شینگن
مراحل اخذ ویزای شینگن ایتالیا
به طور کلی برای گرفتن ویزای هر کشوری اولین قدم دریافت فرم درخواست ویزا، پرکردن و تحویل آن به سفارتخانه می باشد. که این فرم های را می توانید از طریق وبسایت سفارتخانه کشور مقصدتان تهیه نمایید. البته برای تحویل درخواستتان به سفارتخانه باید از قبل وقت بگیرید در غیر این صورت به شما اجازه ی ملاقات داده نمی شود
در این قسمت همه ی مراحلی که باید برای اخذ ویزای ایتالیا بگذرانید و نکاتی که باید بدانید را با هم مرور می کنیم
نکات اولیه اخذ ویزا | دستورالعمل های امنیتی
- برای کودکان زیر ۱۲سال همه ی مدارک باید توسط والدین یا قیم قانونی ارائه شود
- توجه داشته باشید که تعیین وقت سفارت رایگان است و هیچ آژانسی نباید برای این کار هزینه ای دریافت نماید
- ورود تبلت، تلفن همراه و رایانه ی شخصی به اداره های کنسولی ممنوع است
 
- سفارت ایتالیا می تواند ویزا را کوتاه مدت (۹۰روزه یا در بازه ی زمانی ۱۸۰روزه) صادر نماید. این در صورتی است که مقصد اصلی یا تنها مقصد مسافر کشور ایتالیا باشد
 اگر فردی ویزای شینگن را طبق دستورهای اصلی این ویزا نگرفته باشد، سایر کشورهای عضو پیمان شینگن می توانند از ورود یا عبور مسافر به کشورشان جلوگیری نمایند
 برای همه ی افراد متقاضی ویزا به جز کودکان زیر ۱۲سال اثر انگشت اجباری است
- اگر مدارک را کافی و جامع ارائه ندهید درخواست شما برای ویزا رد خواهد شد
 رد یا قبول درخواست شینگن با مطالعه ی دقیق مدارک و اوضاع و شرایط فرد متقاضی انجام می شود و در صورت رد شدن اگر متقاضی به این حکم اعتراض داشته باشد می تواند به دادگاه اداری استان لاتزیو شکایت نماید
مدارک لازم برای اخذ ویزای ایتالیا
 چه از وبسایت فرم درخواست روادید را تهیه کرده باشید و چه از وزارتخانه، باید آن را به صورت ورق (پرینت شده) و تکمیل شده به سفارتخانه تحویل دهید و مدارکی که به صورت الکترونیکی به وزارتخانه ارسال می شوند مورد بررسی قرار نمی گیرند. سفارتخانه خواهشمند است که از ضمیمه کردن مدارک بپرهیزید و در همان زمان تعیین شده همه ی مدارکتان را ارائه دهید
 ایمیل هایی که در آن ها مدارک ضمیمه شده اند بدون بررسی پاک خواهند شد
۱- فرم رایگان درخواست روادید ویزای ایتالیا
۲- دو قطعه عکس پرسنلی ۳ در ۴
۳- گرنامه با دو برگ سفید و ۳ ماه اعتبار از زمان ترک حوزه ی شینگن
۴- دعوتنامه ی تکمیل شده: در صورتی که مسافر توسط یک شهروند ایتالیایی دعوت شود باید فرم دعوتنامه ی او به همراه یکی از این مدارک ارائه شود
  گذرنامه یا شناسنامه معتبر شهروند ایتالیایی
- اجازه اقامت با اعتبار حداقل یکماه از تاریخ خاتمه روادید درخواستی (برای شهروندان خارجی مقیم ایتالیا)
۵- اصل و کپی شناسنامه ی متقاضی به همراه ترجمه ی آن به زبان انگلیسی یا ایتالیایی
۶- اصل و کپی مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی
 توجه داشته باشید که دو مورد بالا نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه ندارند
۷- ضمانت مالی: وجود یکی از موارد زیر ضروری است
 پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک
 کارت اعتباری بین المللی شخصی به همراه پرینت آن حساب، کارت هایی مثل(Visa, Mastercard، American Express)
ضمانت نامه بانکی از طرف فرد دعوت کننده از یکی بانک ها یا شرکت های بیمه ای ایتالیایی
 
 اگر متقاضی سند ملکی نیز داشته باشد و آن را ارائه دهد، می تواند در روند ویزا تاثیر گذار باشد
 اصل و کپی بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل ۳۰.۰۰۰یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شینگن پوشش دهد
 اصل و کپی بلیت مسافرتی یا ارائه ی رزرو آن
اصل و تصویر رزرو هتل (در صورت وجود)
 کپی صفحه اول روادید گذشته (اگر شامل متقاضی شود)
مدارک مربوط به شاغلین
 مدیران و اعضای هیئت مدیره
آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی می بایست یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالیِ انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید
 شاغلین به کارهای آزاد
پروانه ی کسب یا کارت بازرگانی معتبر
 کارمندان دولتی و شاغلین وابسته به سازمان های دولتی
لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه، یا معرفی نامه ای از سوی شرکت مربوطه مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی
درخواست وقت ویزای ایتالیا
متقاضیان می توانند برای اخذ وقت از سفارتخانه به صورت حضوری مراجعه نموده و یا به وبسایت این مجموعه مراجعه کنند
* توجه داشته باشید که مسئولین می توانند در صورت نیاز به بررسی بیشتر از متقاضی مدارک دیگری نیز درخواست نمایند
* هزینه ی روادید به صورت نقدی و با وجه یورو (در ایران با یورو یا معادل یورو) دریافت می شود
بزرگسالان: 
اشخاص ۶تا ۱۲سال : 
کودکان زیر ۶سال: 
* توجه داشته باشید هزینه ی روادید برای همسر، فرزندان، والدین، پدربزگ و مادر بزگ و نوادگان شهروندان اتحادیه اروپا یا همسرانشان رایگان می باشد
ویزای ایتالیا
مدارک و شرایط اخذ ویزای تجاری
 
برای گرفتن روادید تجاری نیز باید همه ی مدارک مورد نیاز را به صورت کاغذی به مسئول مربوطه در سفارتخانه ارائه دهید، این مدارک به شرح زیر می باشند
-ویزای شینگن یا درخواست روادید شینگن
  گذرنامه با حداقل دو برگ سفید و سه ماه اعتبار از زمانی که مسافر از حوزه ی شینگن خارج می شود
 دعوتنامه ای که بر روی سربرگ شرکت ایتالیایی مندرج است و به صورت دقیق و با استفاده از لینک مقابل پر شده است: لینک
*تاییدیه اتاق بازرگانی مبنی بر اصالت ثبت شرکت(Visura Camerale) نیز ضمیمه شده باشد
 معرفی نامه و سربرگ شرکت ایرانی که متقاضی را در استخدام خود دارد و اطلاعات زیر در آن موجود است
 اطلاعات شناسنامه ای فرد
 اطلاعات گرنامه ی فرد
 توضیح مختصر درباره ی روابط شرکت ایرانی و ایتالیایی
 تاریخ و مدت زمان سفر متقاضی
 سمت کاری فرد در شرکت
 تائیدیه ی شرکت مبنی بر پرداخت تمامی هزینه های فرد در طول اقامتش در ایتالیا
مدارکی که ثابت کند شرکت ایرانی با شرکت ایتالیایی دارای روابط حقیقی است؛ مدارکی از قبیل، بازگشایی اعتبار نامه، پروفورما، پیشنهاد قیمت، قرارداد و...
 اصل و کپی شناسنامه ی متقاضی که به زبان انگلیسی و یا ایتالیایی ترجمه شده باشد
 اصل و کپی مدارکی که گویای واقعی بودن شرکت ایرانی باشد
*توجه داشته باشید دو مورد فوق نیاز به تائید شدن توسط  وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه را ندارند
* ضمنا شرکت ها می توانند یکی از این مدارک را هم جهت سهولت امور ارائه نمایند
-  آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی می بایست یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید
 پروانه ی کسب معتبر
کارت بازرگانی معتبر
- اگر فرد صاحب شرکت نباشد و نقش کارمندی داشته باشد و نامش در روزنامه ی رسمس ثبت نشده باشد می تواند یکی از این مدارک را به همراه ترجمه ی انگلیسی یا ایتالیایی ارائه دهد
* نامه ای از شرکتی که فرد متقاضی در آن اشتغال دارد که مبنی بر کار و سمت متقاضی باشد
*  لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی
 کارت پرسنلی کارمند دولتی
 اگر فرد در شغل آزاد مشغول به کار است باید مدارکی ارائه دهد که گویای تامین مالی وی باشد
- بلیت هواپیما یا رزرو آن
 بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل ۳۰.۰۰۰یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شنگن پوشش دهد
- کپی صفحه ی اول روادیدی که تاریخ آن گذشته است (برای افرادی که شامل آن ها می شود)
* توجه داشته باشید که خود شخص متقاضی باید در هنگام ارائه ی مدارک حضور داشته باشد و نباید مدارک را از قبل برای سفارتخانه ارسال نموده باشد
* توجه داشته باشید سفارتخانه برای بررسی بیشتر می تواند پس ار بررسی اولیه مدارک دیگری نیز از متقاضی تقاضا نماید
ویزای ایتالیا
اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا
افراد زیادی قصد دارند برای تحصیل به کشور ایتالیا سفر کنند، این افراد باید چند مرحله را طی کرده و مدارکی که به آن ها اشاره خواهیم کرد را تهیه نمایند
 در ابتدا باید از طریق آدرس ارائه شده از سفارتخانه وقت ملاقات بگیرید: studi.teheran@esteri.it
 اگر قصد تحصیل در رشته هایی را دارید که انگلیسی زبان هستند و مقطع مورد نظر شما لیسانس یا فوق لیسانس است باید مدارک زیر را ارائه دهید
(سه سال دوره کارشناسی پینج سال کارشناسی ارشد)
 ترجمه ی دیپلم یا آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات دوران دبیرستان به زبان ایتالیایی و به همراه تائیدیه ی وزارت دادگستری و امور خارجه
- اصل و ترجمه ی مدرک لیسانس (به زبان فارسی و ایتالیایی) به همراه ریزنمرات چهار سال با مهر تایید وزارت امورخارجهودادگستری و یک سری فتوکپی کامل از کلیه ی صفحات مدارک. (برای متقاضیان فوق لیسانس)
اصل و ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری و یک سری فتوکپی کامل از کلیۀ صفحات  مدارک ترجمه شده و فارسی
 شرح دروس لیسانس اخذ شده به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (متقاضیان فوق لیسانس)
یک نسخه کپی از کلیه ی مدارک ترجمه شده و فارسی
سه قطعه عکس ۳در ۴رنگی و پشت سفید
 کپی صفحه اول پاسپورت
 پرینت انتخاب رشته امضا شده توسط دانشجو
* همه ی متقاضیان باید سایت دانشگاه مورد نظرشان را مطالعه کنند و اگر فرمی نیاز داشت آن را پرینت کرده و پر کنند
*متقاضیان ترم اول باید برای ۱۵آگوست اقدام نمایند
* متقاضیان ترم دوم باید برای ۱۵فوریه اقدام نمایند
*متقاضیان دکترا باید باتوجه به زمان شروع ترمشان اقدام نمایند
هزینه
مبلغ ۵۰یورو جهت صدور ویزای دانشجویی
 اگر قصد تحصیل در رشته هایی را دارید که ایتالیایی زبان هستند باید این مدارک را تهیه و ارائه دهید
(دوره کارشناسی ۳ساله و کارشناسی ارشد ۵سال است)
- تائیدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی
 ترجمه ی مدرک دیپلم و ریز نمرات ۴سال دبیرستان به زبان ایتالیایی به همراه تائیدیه ی دادگستری و وزارت امور خارجه
اصل و ترجمه مدرک لیسانس به همراه ریز نمرات کامل چهار ساله به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امورخارجه و دادگستری و یک سری فتوکپی کامل از کلیۀ صفحات  مدارک ترجمه شده و فارسی (برای متقاضیان فوق لیسانس)
 اصل و کپی شناسنامه به زبان فارسی و ایتالیایی با تایید دادگستری و وزارت امور خارجه
-یک کپی از همه ی مدارک
- اصل و کپی مدرک گواهینامه زبان ایتالیایی
- شرح همه ی درس های گذرانده شده در دوره ی لیسانس که به زبان ایتالیایی یا انگلیسی ترجمه شده اند. (متقاضیان فوق لیسانس)
- سه قطعه عکس ۴×۳رنگی پشت نویسی شده
- کپی صفحه اول پاسپورت
- پرینت انتخاب رشته ی متقاضی با امضای دانشجو
- متقاضی باید وبسایت دانشگاه مورد نظر را مطالعه و در صورت نیاز فرم پذیرش را پر کرده و همراه داشته باشد
نکات مهم برای متقاضیان تحصیل در رشته های ایتالیایی زبان
* باید بدانید که وزارت امور خارجه و همکاری های بین المللی و وزارت علوم و تحقیقات کشور ایتالیا مدارک زبان ایتالیایی مدارک این موسسات را به رسمیت می شناسد
 مدرک زبان ایتالیایی صادره از دانشگاه پروجا(CELI)
 مدرک زبان ایتالیایی صادره از دانشگاه سی انا(CILS)
 مدرسه ایتالیایی "پیترو دلا واله" تهران
ویزا ایتالیا
تکمیل مدارک
به دلیل این که اگر مدارک شما کامل نباشد پرونده ی شما راکد باقی می ماند و بررسی نمی گردد، این موضوع در اخذ ویزا نکته ی بسیار مهمی است که متقاضیان زیادی را با تنش رو به رو می کند به همین علت راهی برای این افراد در نظر گرفته شده تا مدرکی را فراموش نکنند
برای این که از کامل بودن مدارکتان مطمئن شوید به لینک رو به رو مراجعه کرده و از مدارک خود مطمئن شوید: لینک
* اگر به صورت خانوادگی به ایتالیا سفر می کنید باید برای هریک از اعضای خانواده به صورت جداگانه درخواست ویزا نمایید و همچنین از همه ی مدارکتان هم یک نسخه کپی تهیه نمایید
* از یاد نبرید که از همه ی صفحات شناسنامه ی خود نیز کپی تهیه نمایید * توجه کنید که اگر دعوتنامه داشته باشید شانس اخذ ویزای شینگن شما بسیار بالاتر می باشدش
همه چیز در مورد سفارت ایتالیا و نحوه دریافت ویزای ایتالیا
 
ایتالیا یکی از کشورهای توسعه یافته و پر جمعیت اروپایی است که تمدن های بسیاری را به خود دیده است و لازم به ذکر است که بیش از نیمی از آثار تاریخی جهان در این کشور قرار دارد. موزه ها، آثار هنری و تاریخی و طبیعت متنوع و چشم نواز شهرهایی مانند رم، ونیز و فلورانس هر گردشگری را مجاب می کند که برای یک بار هم شده دیدن آن را تجربه کند. شاید همین دلیلی برای این باشد که سفارت ایتالیا در بیشتر کشورهای دنیا مشغول به فعالیت باشد. طبق آمار سایت « امبسی ورد واید» کشور ایتالیا دارای ۱۲۳سفارت و ۸۳کنسولگری در کشورهای مختلف جهان است که سفارت ایتالیا در ایران نیز از آن جمله است.
روابط ایران و ایتالیا
 
روابط بین دو کشور ایران و ایتالیا سابقه باستانی دارد. و می توان گفت ایتالیا جزو اولین کشورهای اروپایی است که روابط فرهنگی خود را با ایران آغاز کرد. از زمان آیین مهر که یک دین باستانی ایرانی بود و در آن زمان در ایتالیا فراگیر شد، همین طور استفاده حکومت ساسانی از دانشمندان روم و یونان در دانشگاه «جندی شاپور» تا حکومت شاه عباس صفوی که دوران طلایی روابط سیاسی و تجاری بین ایران و ایتالیا بود. رابطه دوستانه ای که امروز علیرغم فراز و فرود بسیار همچنان برقرار است، سفارت ایتالیا در ایران نشانه ای از این روابط است و در دولت کنونی ایران نیز همچنان رو به گسترش است.
 
ونیز
سفارت ایتالیا در ایران
 
سفارت ایتالیا در شهر تهران واقع شده و دارای دو ساختمان می باشد که بناهایی قدیمی مربوط به قرن نوزدهم بوده و به یکی از شاهزاده های قدرتمند قاجار تعلق داشته است.
دو بنای یاد شده به عنوان آثار ملی ایران نیز به ثبت رسیده است.
آدرس سفارت ایتالیا: تهران، خیابان نوفل لوشاتو، پلاک ۷۹ / ۶۸
شماره تلفن: داری دو خط ۶۶۷۲۶۹۵۶-۰۲۱و ۶۶۷۲۶۹۵۵-۰۲۱
دریافت ویزای ایتالیا
 
سفارت ایتالیا زمانی برای شما ویزای شینگن صادر می کند که مقصد اصلی را کشور ایتالیا اعلام کنید. کشورهای عضو پیمان شینگن می توانند در مبادی ورودی کشورشان به دلیل عدم رعایت این موضوع از ورود شما ممانعت به عمل بیاورند.
انواع ویزای ایتالیا عبارتند از: ویزای شینگن که محبوب ترین و پر تقاضاترین نوع ویزا به حساب می اید و برای مقاصد گردشگری از آن استفاده می شود، ویزای دانشجویی، پزشکی، تجاری، سیاسی، فرهنگی – ورزشی، ترانزیت و ویزای افرادی که داری همسر قانونی شهروند ایتالیا هستند.
ایرانیان برای سفر به ایتالیا بیشتر از ویزای گردشگری استفاده می کنند شما با تهیه  ویزای شینگن می توانید پس از ورود به کشور مقصد بدون محدودیت به دیگر کشورهای اروپایی نیز سفر کنید.
باید از این موضوع اطلاع داشته باشید که پروسه ی صدور ویزا در سفارت ایتالیا در بعضی موارد ممکن است تا دو ماه طول بکشد پس اگر در نوروز ۹۸قصد سفر به ایتالیا دارید هر چه زودتر باید اقدام کنید.
آیا برای أخذ ویزا و روادید باید به سفارت ایتالیا مراجعه کنم؟
 
برای در خواست تعیین وقت ویزای کشور ایتالیا اعم از توریستی و تجاری ابتدا باید به آدرس اینترنتی (کلیک کنید) مراجعه نموده و پس از ایجاد حساب کاربری مراحل خواسته شده در سایت را انجام دهید. و پس از اطلاع از وقت مراجعه شما می توانید به اداره کنسولی سفارت ایتالیا در تهران مراجعه کنید. تعیین وقت سفارت توسط آژانس های مسافرتی رایگان است و بابت آن نباید وجهی از شما دریافت شود.
آدرس بخش کنسولی: تهران، خیابان نلسون ماندلا (آفریقای سابق)، نبش پارک صبا، خیابان فرزان شرقی، پلاک ۱۵.
شماره تلفن های؛ دفتر امور کنسولی: ۸۸۷۸۳۴۹۸-۰۲۱دفتر ویزا: ۸۸۱۹۰۱۶۰-۰۲۱
ساعات کاری اداره کنسولی: روزهای یکشنبه از ساعت ۸صبح ۱۳، روزهای دوشنبه تا جمعه از ساعت ۸صبح تا ساعت ۱۴٫ روزهای جمعه و شنبه این اداره تعطیل است.
برای مشاهده تورهای گردشگری ایتالیا کلیک کنید.
 
ویزای ایتالیا
برای دریافت ویزای گردشگری ایتالیا چه مدارکی لازم است؟
 
هنگام مراجعه به سفارت ایتالیا این مدارک را باید تهیه کرده باشید؛
۱- فرم تکمیل شده درخواست ویزا
۲- دوقطعه عکس ۳در چهار بدون روتوش
۳- پاسپورتی که اعتبار آن برای بعد از خروج از حوزه شینگن حد اقل ۳ماه باشد و دو برگه سفید داشته باشد
۴- در صورت داشتن دعوتنامه، شخص دعوت کننده باید فرم دعوت نامه را کامل کرد، و حد اقل یابد کپی یکی از مدارک زیر را به آن ضمیمه کرده باشد؛
شهروند ایتالیایی: شناسنامه معتبر و یا گذرنامه
شهروند خارجی مقیم ایتالیا که حداقل یک ماه از تاریخ پایان ویزای شما اجازه اقامت داشته باشد.
۵- اصل و کپی شناسنامه معتبر و ترجمه آن به زبان انگلیسی و یا ایتالیایی
۶- اصل و کپی بلیط هواپیما و یا بلیط رزرو شده
۷- اصل و کپی برنامه سفر، رزرو بلیط و هواپیما ( در صورت دارا بودن)
۸- فتوکپی ویزا و پاسپورت های گذشته ( در صورت دارا بودن)
۹- اصل و کپی بیمه مسافرتی بین الملل که حدقل ۳۰۰۰یورو را پوشش داده باشد.
هزینه ویزای ایتالیا چقدر است؟
 
۱- افراد کمتر ۶سال رایگان
۲- افراد ۶تا ۱۲سال به ازای هر نفر ۳۵یورو
۳- افراد ۱۲سال به بالا ۶۰یورو
نکته: برای شهروندان اروپایی رایگان می باشد.
 
کشور ایتالیا
توصیه های کاربردی قبل از مراجعه به سفارت ایتالیا
 
۱- یکی از مشکلات مراجعین هنگام ورود به سفارت ایتالیا تلفن همراه است. ورود لوازم الکترونیکی اعم از تبلت، رایانه شخصی و تلفن همراه به داخل سفارت ممنوع است و در مبادی ورودی نیز هیچ قسمتی برای ارائه تلفن همراه در نظر گرفته نشده است. پس قبل از مراجعه به سفارت ایتالیا فکری به حال تلفن همراه خود بکنید.
 
۲- بهتر است هنگام مراجعه به سفارت ایتالیا و مراوده با کارکنان، این موضوع را در نظر داشته باشید که ممکن است با رفتارهای سرد کارکنان و سوالات عجیب و غریب آن ها در مورد علت سفر مواجه شوید؛ این فرآیندیست که در اکثر سفارت ها رواج دارد. پس مواجهه با مواردی از این دست نباید شما را برای رفتن به یک سفر رؤیایی دلسرد کند.
 
۳- اگر می خواهید با یک کودک کمتر از ۱۲سال سفر کنید به این نکته توجه داشته باشید که مدارک کودکانی که سنشان کم تر از ۱۲سال است باید توسط والدین و یا قیم قانونی آن ها ارائه شود.
 
۴- برای درخواست ویزا مدارکتان باید کامل و بدون نقص باشد زیرا در غیر این صورت درخواستتان توسط سفارت ایتالیا رد خواهد شد.
    هتل مرتبط یافت نشد